Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 463 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,94 g |
Tuky | 16,98 g |
Vláknina | 4,71 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zOY
Moje poznámka
Uzený guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zOY
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 26 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 37 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
uzeny gulas,
guláš z uzeného masa,
gulas z uzeneho,
guláš s uzeného masa,
uzený guláš recept,
guláš z uzeného vývaru,
segedínský guláš z uzených uzených žeber,
guláš z uzených žeber,
uzené maso do gulase,
uzeny recept,
top recepty guláš z uzeného masa,
guláš z uzenýho,
uzeny gulas s bramborem,
kotlíkový uzeny guláš,
vyvar do guláše,
guláš z uzeného masa recept,
kotlíkový guláš z uzeného masa,
uzeny recepty,
guláš z uzeniny recept,
recepty gulas s uzenina
Suroviny:
maso uzené,
brambory,
sádlo,
cibule,
česnek,
vývar,
paprika sušená uzená,
kmín celý,
pepř,
sůl,
majoránka,
chléb
Komentáře (6)