Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 463 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,94 g |
Tuky | 16,98 g |
Vláknina | 4,71 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zOY
Moje poznámka
Uzený guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zOY
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 4 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 2 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 3 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 4 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 5 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 5 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
uzeny gulas,
guláš z uzeného masa,
gulas z uzeneho,
guláš s uzeného masa,
uzený guláš recept,
guláš z uzeného vývaru,
segedínský guláš z uzených uzených žeber,
guláš z uzených žeber,
uzené maso do gulase,
uzeny recept,
top recepty guláš z uzeného masa,
guláš z uzenýho,
uzeny gulas s bramborem,
kotlíkový uzeny guláš,
vyvar do guláše,
guláš z uzeného masa recept,
kotlíkový guláš z uzeného masa,
uzeny recepty,
guláš z uzeniny recept,
recepty gulas s uzenina
Suroviny:
maso uzené,
brambory,
sádlo,
cibule,
česnek,
vývar,
paprika sušená uzená,
kmín celý,
pepř,
sůl,
majoránka,
chléb
Komentáře (6)