Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 463 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,94 g |
Tuky | 16,98 g |
Vláknina | 4,71 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zOY
Moje poznámka
Uzený guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zOY
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 33 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 41 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
uzeny gulas,
guláš z uzeného masa,
gulas z uzeneho,
guláš s uzeného masa,
uzený guláš recept,
guláš z uzeného vývaru,
segedínský guláš z uzených uzených žeber,
guláš z uzených žeber,
uzené maso do gulase,
uzeny recept,
top recepty guláš z uzeného masa,
guláš z uzenýho,
uzeny gulas s bramborem,
kotlíkový uzeny guláš,
vyvar do guláše,
guláš z uzeného masa recept,
kotlíkový guláš z uzeného masa,
uzeny recepty,
guláš z uzeniny recept,
recepty gulas s uzenina
Suroviny:
maso uzené,
brambory,
sádlo,
cibule,
česnek,
vývar,
paprika sušená uzená,
kmín celý,
pepř,
sůl,
majoránka,
chléb
Komentáře (6)