Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,68 g |
Tuky | 8,11 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Studené krájíme na řezy.
Zveřejněno 4. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Moje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 7 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 1 hodinou
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 1 hodinou
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 2 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 3 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 4 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 6 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 7 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborové tašky s krupicí,
bramborove tasky se skvarkama,
plesňáky,
bramborové tašky,
hlohovec bramborové tašky placky z vařených brambor,
tašky s krupicí vařené v mléce,
tasky z hlohovce,
těsto na tašky se skvarkama,
chorvatské lokše,
tašky s krupicí recept,
bramborová taška s krupicí,
plesnivá taška jídlo,
bramborové placky z tašky,
tašky z brambor,
přesné tašky recept,
bramborové plesne tasky,
tašky recept,
recept tašky,
recept na tašky,
plesné bramborové tašky
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
mouka polohrubá,
sádlo,
krupice,
škvarky
Komentáře (36)
Tašky se asi v půlce pečení poobrací, takže jsou z obou stran takové spíš placaté a protože plavou v tuku, tak jsou krásně dokřupava vypečené.
Zkusím to nějak do receptu dopsat, včetně doplněného postupu - ne každý čte komentáře.
No, s receptem to nemá moc společného, ale podobných názvů pro nepodobné pečivo je více, viz úvod tohoto rcp: http://www.labuznik.cz/recept/placky-nebo-jak-chce...
http://www.rozhlas.cz/brno/recepty/_zprava/1329453
I já vařím moc ráda podle starých rodinných pokladů....
K receptu nejsou žádné komentáře.