Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 594 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 9,42 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Moje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 14 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Nikki1 před 1 minutou
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 31 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 1 hodinou
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 6 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 6 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno s rybízovou omáčkou,
vepřové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno recept,
vepřové koleno,
uzené koleno z pomalého hrnce,
pomalý hrnec vepřové koleno,
uzené v pomalém hrnci,
marmeláda v pomalém hrnci,
marmeláda z mraženého rybízu,
marmeláda z mraženého rybízu,
vepřové koleno recepty,
recept na vepřove koleno,
uzene peprove koleno,
recepty z uzeneho vepřového kolena,
uzené koleno,
recepty v pomalém hrnci,
pomalu pečené uzené koleno s rybízem,
uzené se zázvoru,
pomaly hrnec uzeniny
Suroviny:
koleno vepřové uzené s kostí,
pivo černé,
rybíz červený,
marmeláda rybízová,
zázvor,
česnek granulovaný,
máslo
Komentáře (9)
Moje klasika-uvařirt v hrnci,jak jsme zvyklí-ale úplně na"srágorku"a pak s křenem hodovat