Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: 4 plátky krkovice naklepeme a naložíme do následující směsi: 2 vejce, 1 lžička bramborové moučky, 2 lžičky kari koření, 1 lžíce polévkového koření, 4 stroužky utřeného česneku, 1/2 lžičky mletého pepře, 1 lžíce majoránky, sůl.
Krok 2: V této směsi naložené a přiklopené maso necháme odležet v chladničce 2-3 dny. Obracíme aby neosychalo. V čas potřeby vložíme do rozehřátého oleje a po obou stranách opečeme. Příloha opékané brambory, hranolky.
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso staré Blažkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j23P
Moje poznámka
Maso staré Blažkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j23P
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 4 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 14 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
stare recepty,
staré recepty z vepřového masa,
stare zapomenute recepty,
krkovička staré blažkové,
stará vejce,
stará vejce,
maso z kozla,
staré dobré recepty,
recepy vepřové maso,
vepřové maso recepy,
recept stará blašková,
chut stareho masa,
staré vejce,
recepty stare,
nalozit maso s vajickem,
jak naložit kozla,
stará blažková-recept,
starerecepty,
vepřová krkovice staré blažkové,
stare masove recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
moučka bramborová,
koření kari,
koření polévkové,
česnek,
pepř,
sůl,
majoránka
Komentáře (11)
Nevím, nechtělo by to příště uvést autora? Připadalo by mi to maximálně fér