Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 023 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,56 g |
Tuky | 60,52 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 11,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Moje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 30 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 32 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty s houbou shimeji na topinky,
shimeji bílé recept,
houbicky shimeji,
shimeji bílé recepty,
houby na topinku,
ostra smes z bedel na topinky,
recept shimeji bilim,
shimei bílé houbičky,
shimei bílé houbičky,
shimej houba,
houby s vejci,
houby na topinky,
houbičky shimej,
houbičky shimeji bílé,
shimeji hnede recepty,
opečené houby na topinku,
shimeji recept smetana,
shimeji hnědé recept,
halusky s houbami a vejcem
Suroviny:
houby,
smetana ke šlehání,
vejce,
hořčice,
máslo,
kmín mletý,
pepř,
sůl,
chléb,
olej
Komentáře (7)