Ostrá směs z bedel na topinky

Jana Remkova Kuchařka:

Doba přípravy: 15-20 min PT0H20M na cca 2 topinky Houby 12 názorů

517

Suroviny

2 větší hlavy bedel
1/2 menší cibule
3 stroužky česneku
2 menší rajčata
3 kusy sušených rajčat v oleji
sůl
pepř
1 lžička plnotučné hořčice
1 lžička Harissy
1 lžička sojové omáčky
1 lžíce olivového oleje
2 krajíce chleba
česnek na potření topinek
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji necháme zesklovatět nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájené bedly, nadrobno nakrájená rajčata, sušená rajčata a na plátky nakrájený česnek. Vše zakápneme trochou vody a dusíme, dokud se voda zcela nevyvaří.

  2. Do osmahlé směsi přidáme 1 lžičku hořčice, 1 lžičku Harissy a sojovou omáčku. Směs podle chuti osolíme, opepříme a už jen společně prohřejeme.

  3. Chléb opečeme na oleji, potřeme česnekem a potíráme houbovou směsí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 620 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ostrá směs z bedel na topinky

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo