Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 023 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,56 g |
Tuky | 60,52 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 11,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Moje poznámka
Topinka se smetanovými houbami a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELRv
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 11 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 19 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 19 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 20 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 7 minutami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 12 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 34 minutami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 1 hodinou
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 10 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 16 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 16 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 18 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 19 hodinami
Tématické fráze:
recepty s houbou shimeji na topinky,
shimeji bílé recept,
houbicky shimeji,
shimeji bílé recepty,
houby na topinku,
ostra smes z bedel na topinky,
recept shimeji bilim,
shimei bílé houbičky,
shimei bílé houbičky,
shimej houba,
houby s vejci,
houby na topinky,
houbičky shimej,
houbičky shimeji bílé,
shimeji hnede recepty,
opečené houby na topinku,
shimeji recept smetana,
shimeji hnědé recept,
halusky s houbami a vejcem
Suroviny:
houby,
smetana ke šlehání,
vejce,
hořčice,
máslo,
kmín mletý,
pepř,
sůl,
chléb,
olej
Komentáře (8)