Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 987 kJ / 2 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 526,40 g |
| Tuky | 80,20 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 1,00 g |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oy1L
Moje poznámka
Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oy1L
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 11 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 13 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 17 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 4 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 9 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 11 hodinami
Tématické fráze:
dusene zeli,
hlávkové zelí recepty,
zelí hlávkové recept,
hlavkove zeli,
hlávkové zelí příprava,
příprava hlávkového zelí,
dušené hlávkové zelí,
nové zelí k vepřovému masu,
hlávkové zelí a vepřové,
nové hlávkové zelí recepty,
nove hlavkove zeli,
hlávkové zelí recept,
zelí k vepřovému,
vepřové maso v zelí,
zelí s masem,
zelí hlávkové,
dušené nové zelí,
zelí s vepřovým masem,
hlávkové zelí dušené,
dušené zelí recept
Suroviny:
zelí hlávkové,
cibule,
kmín celý,
koření grilovací,
sůl,
česnek,
maso vepřové
Komentáře (30)