Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 667 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,02 g |
Tuky | 156,33 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 15,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mY4
Moje poznámka
Marinované výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mY4
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 9 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 10 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 12 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 14 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 1 hodinou
Cuketová topinková směs
douver před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 2 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 3 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 4 hodinami
Bublanina
alenalentz před 5 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 5 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 6 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 8 hodinami
Tématické fráze:
výpečky recept,
marinované vepřové výpečky,
vepřové výpečky v marinade,
výpečky,
vepřové výpečky z krkovice,
vepřové výpečky marinada,
marináda na výpečky,
lahůdkové výpečky recepty,
marinované výpečky z bůčku,
marinada na veprove vypecky,
jaké maso použít na vypecky,
výpečky z vepřového masa,
nalozene veprove vypecky,
vepřové výpečky marinované,
vypecky z krkovičky,
maso marinované v pivu,
marinovaná hořčice,
recept veprove maso nalozene na vypecky,
mekke výpečky,
recepty na vypečky
Suroviny:
bok vepřový bez kosti,
pivo světlé,
vývar,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
česnek sušený
Komentáře (8)