Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 198 kJ / 4 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,23 g |
Tuky | 306,25 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 716 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 420,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aninky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYmQ
Moje poznámka
Aninky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYmQ
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 44 minutami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 16 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 16 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 1 hodinou
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 3 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 3 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
podvodnice recept,
podvodníci recept,
cukroví podvodníci,
cukroví podvodnice,
vánoční cukroví podvodnice,
staročeské cukroví,
podvodnice cukroví,
podvodníci cukroví,
vánoční cukroví podvodníci,
cukroví aninky,
podvodnické cukroví,
recept podvodníci,
vánoční cukroví aninky,
levne cukrovi,
podvodníci recept cukroví,
recept na podvodníky,
recept podvodnice,
americké koblížky,
recept na podvodnice,
aninky cukroví
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy mleté,
máslo,
kvasnice,
šťáva citronová,
mletý anýz,
mléko,
cukr
Komentáře (30)
jenom dotaz - těsto se nechá vykynout nebo ne?
V bílku obalovat nemusíme (ale jde to dobře), pak všechny kroužky srovnáme na tác a přes sítko pocukrujeme.
amalia: je to dobré i po tom Tvým způsobu?