Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ražniči v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Gabina

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 984 kJ /
2 147 kcal
Bílkoviny328,88 g
Tuky51,55 g
Vláknina30,24 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 849 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy81,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky a naložíme do marinády, nejlépe přes noc. Krok 2: Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky, rajčata a lovecký salám nakrájíme na kostky. Krok 3: Maso se zeleninou smícháme a dáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a lehce osolíme. Krok 4: Nastavíme hrnec na high (stupeň II) na 4 hodiny a "pomalíme". Krok 5: Půl hodiny před dokončením zkontrolujeme stav šťávy a můžeme případně zahustit trochou mouky, když bude třeba, ještě dochutíme).

Zveřejněno 11. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ražniči v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NLN2

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ražniči v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NLN2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

výborné. rád vařím v pomalém hrnci. děkuji i za tento recept.

:-K hrnec jsme dostali od syna k vánocům,tak hledám vyzkoušené recepty,tohle vypadá skvěle

Nemá být ražniči maso na jehle:-O ? Ražniči je totiž špíz

Vynikající:yes::yes:

Pomalý hrnec sice ještě nemám;-(, ale za recept a krásné foto 4. bodík posílám;-)

Gábi, :yes::yes::yes: +

Báro, ta šťávička byla úžasná:-p

Gabi, at zije pomaly hrnec:yes:2:yes:

Díky:-K Jsem s ním moc spokojená, maso je krásně šťavnaté:-p

Gabika, krásny výraz "pomalíme" :-D
Pekný receptík :-D:yes: a bodík +

Tématické fráze:
ražničí na jehle recept se šťávou, ražniči, recepty v pomalém hrnci, pomalý hrnec recepty, špízy v pomalém hrnci, raznici z pomaleho hrnce, marinada na raznici, pomalý hrnec video, ražniči recept, recepty na pomalý hrnec, veprove raznici v pomalem hrnci, panenka v pomalem hrnci, rizoto v pomalém hrnci, recepty pomalý hrnec, panenka + pomalý hrnec, omáčka k ražničí, pomazanka z trvanliveho salamu, ražničí foto, špíz v pomalém hrnci, raznici omacka

Suroviny:
maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, sůl, voda, koření grilovací, omáčka sojová, hořčice, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu