Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Arabské pálivé brambory se šťovíkem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 7. 2019 16:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 672 kJ / 1 356 kcal
Bílkoviny43,15 g
Tuky66,14 g
Vláknina22,65 g
Cholesterol 541 mg
Sodík 626 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy137,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro milovníky ostřejší chuti je recept jako dělaný.

Recept není můj, ale odkud ho mám, to už si nevzpomínám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

8. 8. 2019 20:13

Eja57: Tedy Evi, ta je krásná!!! :yes::yes: Tedy ta fotka (obě jsou moc pěkné)!!! :-D To člověk dostane chuť, i když nemá hlad! :-Q;-):-8:-D:yes: Jsem moc ráda, že jsi ten recept uvařila a že jsi si ho přizpůsobila (a moc šikovně!) A ještě větší radost mám, že ti to jídlo chutnalo. (Ono to musí chutnat, když to tak pěkně vypadá!;-):-D) Děkuji mnohokrát za vyzkoušení receptu:-Q;-):-8 a děkuji na stotisíckrát za ty parádní fotky!:yes::yes::yes::-K<3 Ještě jednou děkuji a moc zdravím!:-K:-K
Omlouvám se za pozdní reakci, ale nebyla jsem doma! :-)

Lenunka Lenunka

8. 8. 2019 12:54

Eja57: moc pěkné :-):yes::yes::yes:

Eja57 Eja57

8. 8. 2019 12:09

Konečně uvařeno, je to moc dobré...šťovík jsem neulovila, tak jsem po důkladné úvaze zvolila kombinaci pažitka + máta+ citronová šťáva a kúra k tomu arabskému názvu se to hodí....Trocha posypu sýrem a s vajíčkem je to plnohodnotný a velmi dobrý oběd.:yes:

MamlajdaD MamlajdaD

23. 7. 2019 23:00

JanaDorazinová: Jani, tak to ti neřeknu, :-D (nevím jak daleko máš na nějakou louku nepočuranou od pejsků ;-):-8), když ono se to v krámě nekoupí.;-) A s tím šťavelem, to je asi ještě složitější,:-O vím, že existuje jeden druh s názvem šťavel kyselý, roste na okrajích lesů, ale nikdy jsem to s ním nezkoušela. ;-)Kdo by běhal až někam k lesu:-8. Ale ty jsi šikovná holka, ty si určitě poradíš.:yes: Eja57 má nějaký nápad, já bych to možná řešila jednodušeji, nakrájela bych na velejemné proužečky okurku, propláchla jí vodou abych srazila trochu kyselost (nebo nastrouhala nahrubo), ale vyzkoušené to nemám, ona by ta chuť byla sice trochu jiná, ale jako náhrada by to možná šlo. Nevím;-):-D. Děkuju za komentář :-D:-8 a moc tě zdravím!:-K

MamlajdaD MamlajdaD

23. 7. 2019 22:39

Eja57: Dík za milý komentář,:yes: ale neporadím, dříve jsem bydlela na venkově, takže jsem se šťovíkem problém neměla, dnes bych si asi nevěděla rady, bydlím v paneláku. :-O;-). Ale možná máš dobrý nápad!:-8:-D Zkus a jestli zkusíš, tak písni, jak to dopadlo. Zdravím! :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 7. 2019 21:29

A sakra, kde vzít do zítra šťovík? :-((

Eja57 Eja57

23. 7. 2019 19:30

Velmi bych se přimlouvala za římský kmín, s českým kmínem to bude úplně jiné jídlo...a sypat vejcem ( ne eidamem). A šťovík/šťavel opravdu radši tepelně upravit, i když ho tam není moc...Dobré to bude podle mne určitě - já jsem bramborový maniak, šťovík nemám, tak zkusím nahradit kombinací pažitky a citronové kúry + šťávy...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brambory zapečené šťovík

Suroviny: brambory, olej, česnek, kmín celý, paprika, paprika sušená pálivá, sůl, vejce, sýr nastrouhaný, šťovík, rajče

TopRecepty.cz

Arabské pálivé brambory se šťovíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ew9W