Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 927 kJ / 1 178 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,55 g |
| Tuky | 31,25 g |
| Vláknina | 50,52 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 48,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór, pridáme na rezance narezané mäso a restujeme, kým sa nezatiahne.
Krok 2: Zasypeme paprikou, osolíme, podlejeme vínom a vývarom, vložíme vetvičky tymiánu a prelisovaný cesnak a zakryté pomaly dusíme domäkka.
Krok 3: Keď je mäso mäkké, vložíme na tenšie kúsky nakrájaný stopkový zeler a necháme 3 min povariť. Viac nie, zelerové stopky musia ostať chrumkavé.
Krok 4: Podávame s ryžou, kuskusom alebo drobnejšími cestovinami.
Zveřejněno 6. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6r0
Moje poznámka
Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6r0
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 6 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 9 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 2 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 3 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 3 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 7 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 7 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 8 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečené jehneci s rapikarym celerem,
jehněčí recepty,
jehněčí nudličky
Suroviny:
maso jehněčí,
celer,
pórek,
česnek,
víno bílé,
vývar,
tymián,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl
Komentáře (4)
mika59: môžeš kľudne mäso zameniť za iné.