Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 163 kJ / 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,67 g |
| Tuky | 73,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 187 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pěna ze šunkové čajovky, smetanových sýrů a lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j7K
Moje poznámka
Pěna ze šunkové čajovky, smetanových sýrů a lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j7K
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 3 minutami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 1 hodinou
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 2 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 3 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 4 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 4 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 5 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí lučina z jogurtu a šlehačky recepty z tv,
výroba šunkové pěny,
pomazanka z čajovky,
čajovka recept,
pomazánka z macešky,
domácí čajovka,
šunková pěna recept,
ze sunkove peny,
pěna z lučiny,
čajovky,
sunkove pena,
šunková pěna bez pečiva,
vyrobit sunkovou penu,
pomazánka ze šunkové pěny,
domácí čajovka recepty,
uzená maceška,
pomazánka maceška recept,
čajovka,
šunková pěna výroba,
maceška pomazánka
Suroviny:
čajovka,
lučina,
sýr smetanový,
paprika sušená uzená,
pažitka,
sůl
Komentáře (27)
Se domnívám, že psát do surovin COKOLI "domácího" je poněkud zcestné a v poslední době se jedná spíše o módní kulinářské ptydepe
Dotaženo ad absurdum, časem bychom se dočkali třeba i toho, že bez BIO se vařit nedá
Proč neponechat na kuchtíkově vůli, zda se bude s něčím kuchtit a paplat, či zda použije hotový produkt, že?
No, např. pařížskou šlehačku kuchtím vlastnoručně, ale s domácí čokoládou se nepaplu...
Všem, každému zvlášť a Ivace64: obzvlášť, se omlouvám