Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 630 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,45 g |
Tuky | 60,86 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 138,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nyn
Moje poznámka
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nyn
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 41 minutami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 3 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové kynuté koláče
Hankali před 14 minutami
Masová směs obalená anglickou slaninou
Zabiczka před 30 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
SaraV před 44 minutami
Barevná bábovka s tvarohovou náplní
katerina55 před 50 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
olivka před 57 minutami
Nejúžasnější buchty od babičky
Jajka70 před 58 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Perník s rybízem
veronika_straka před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
wimra před 5 hodinami
Tématické fráze:
brynza recepty,
recepty z brynzy,
bramboráky recept,
brynza recept,
bramborák s cibulí,
recept na bramboráky,
bramboráky,
bramborák cibule,
bramboráky s cibuli,
recepty s brynzou,
brynzove recepty,
recepty s bryndzou,
bramboráčky s brynzou,
židovský bramborak,
bryndza recepty,
bramborak s bryndza,
bramborák s cibule,
cuketové bramboráky se smazenou cibulkou,
bramborak s brybzou,
bramboráky se smažili
Suroviny:
brambory,
brynza,
cibule sušená smažená,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
strouhanka,
mléko,
kmín celý,
pepř,
sůl,
majoránka,
sádlo
Komentáře (7)
Tak jsem zkusil z obojího
Asi hraje roli tučnost tvarohu, protože když jsem tvarohové těsto pokřtil troškou oleje, tak se méně přichytávalo.
Obecně se z bryndzového smažilo lépe a po lícu (1. strana při smažení) jsem měl bramboráky barvy jako Wienerschnitzell od Figlmullera
No, nakonec jsem se neudržel a vše spořádal sám, samotinký
Konečně jsem na část bramboráků zpracoval zbytek višňového džemu s čokoládou (to bylo naposledy, co jsem fantastickou jednodruhovou "marmeládu" podobným způsobem zneuctil už při vaření
A chuť
Pokud bych podával separé, tak jeden nepozná rozdíl
Podáváno vedle sebe, tak z tvarohu je to nepatrně nakyslé (možná by se rozdíl smázl při použití ricotty)
Pokud, jako ve škole, by bryndza dostala 1*, tak tvarohu bych dal jenom 1
(cibuli jsem nepoužil)