Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 630 kJ / 1 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,45 g |
| Tuky | 60,86 g |
| Vláknina | 19,35 g |
| Cholesterol | 323 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 138,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nyn
Moje poznámka
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nyn
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 9 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 14 minutami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 25 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 34 minutami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 59 minutami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 1 hodinou
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 1 hodinou
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 1 hodinou
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 1 hodinou
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 2 hodinami
Šunkofleky
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
brynza recepty,
recepty z brynzy,
bramboráky recept,
brynza recept,
bramborák s cibulí,
recept na bramboráky,
bramboráky,
bramborák cibule,
bramboráky s cibuli,
recepty s brynzou,
brynzove recepty,
recepty s bryndzou,
bramboráčky s brynzou,
židovský bramborak,
bryndza recepty,
bramborak s bryndza,
bramborák s cibule,
cuketové bramboráky se smazenou cibulkou,
bramborak s brybzou,
bramboráky se smažili
Suroviny:
brambory,
brynza,
cibule sušená smažená,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
strouhanka,
mléko,
kmín celý,
pepř,
sůl,
majoránka,
sádlo
Komentáře (7)
Tak jsem zkusil z obojího
Asi hraje roli tučnost tvarohu, protože když jsem tvarohové těsto pokřtil troškou oleje, tak se méně přichytávalo.
Obecně se z bryndzového smažilo lépe a po lícu (1. strana při smažení) jsem měl bramboráky barvy jako Wienerschnitzell od Figlmullera
No, nakonec jsem se neudržel a vše spořádal sám, samotinký
Konečně jsem na část bramboráků zpracoval zbytek višňového džemu s čokoládou (to bylo naposledy, co jsem fantastickou jednodruhovou "marmeládu" podobným způsobem zneuctil už při vaření
A chuť
Pokud bych podával separé, tak jeden nepozná rozdíl
Podáváno vedle sebe, tak z tvarohu je to nepatrně nakyslé (možná by se rozdíl smázl při použití ricotty)
Pokud, jako ve škole, by bryndza dostala 1*, tak tvarohu bych dal jenom 1
(cibuli jsem nepoužil)