Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 44,36 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety na česneku, cibuli a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Dj
Moje poznámka
Filety na česneku, cibuli a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Dj
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 20 minutami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 2 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 3 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 4 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 4 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 5 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 9 hodinami
Tématické fráze:
rybi filety na cesneku,
rybí filety s cibulí,
losos na cibuli a víně,
rybi filet na cesneku,
kapří filety na česneku,
kapří filety na víně,
filety na česneku,
filet z halibuta,
kapří filety,
cibule na víně,
filety na víně,
filet nacesneku,
filety recept,
filet česnek,
zkaramelizovani cibule,
recepty filet z halibuta,
filety z halibuta recept,
kapří filety na na víně,
kapří fiety na na víně,
rybi filety v oleji s cibuli
Suroviny:
filet z ryb,
cibule,
česnek,
víno bílé,
koření na ryby,
sůl,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Ivo, krásná úprava ryby a že tě konečně zase vidím!!
Barva: světlá se zelenožlutým odstínem
Vůně: muškátová, s ovocnými odstíny
Chuť: svěží, s nižším obsahem
Ve vůni a chuti můžeme hledat: travnaté tóny, citrusové plody, muškát, angrešt, černý rybíz, broskev, grapefruit
no není to skvělý podklad pro spojení chutě cibule a česneku spolu s chutí ryby? trocha zkaramelizování sladkých složek ve víně i cibuli a lahoda je na světě