Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 630 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,45 g |
Tuky | 60,86 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 138,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nyn
Moje poznámka
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nyn
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 15 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 16 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 17 hodinami
Tématické fráze:
brynza recepty,
recepty z brynzy,
bramboráky recept,
brynza recept,
bramborák s cibulí,
recept na bramboráky,
bramboráky,
bramborák cibule,
bramboráky s cibuli,
recepty s brynzou,
brynzove recepty,
recepty s bryndzou,
bramboráčky s brynzou,
židovský bramborak,
bryndza recepty,
bramborak s bryndza,
bramborák s cibule,
cuketové bramboráky se smazenou cibulkou,
bramborak s brybzou,
bramboráky se smažili
Suroviny:
brambory,
brynza,
cibule sušená smažená,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
strouhanka,
mléko,
kmín celý,
pepř,
sůl,
majoránka,
sádlo
Komentáře (7)
Tak jsem zkusil z obojího
Asi hraje roli tučnost tvarohu, protože když jsem tvarohové těsto pokřtil troškou oleje, tak se méně přichytávalo.
Obecně se z bryndzového smažilo lépe a po lícu (1. strana při smažení) jsem měl bramboráky barvy jako Wienerschnitzell od Figlmullera
No, nakonec jsem se neudržel a vše spořádal sám, samotinký
Konečně jsem na část bramboráků zpracoval zbytek višňového džemu s čokoládou (to bylo naposledy, co jsem fantastickou jednodruhovou "marmeládu" podobným způsobem zneuctil už při vaření
A chuť
Pokud bych podával separé, tak jeden nepozná rozdíl
Podáváno vedle sebe, tak z tvarohu je to nepatrně nakyslé (možná by se rozdíl smázl při použití ricotty)
Pokud, jako ve škole, by bryndza dostala 1*, tak tvarohu bych dal jenom 1
(cibuli jsem nepoužil)