Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,93 g |
| Tuky | 1,85 g |
| Vláknina | 63,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 142,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Moje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 8 hodinami
Utopenci
Přidáno před 9 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 11 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová buchta
kiramon před 1 hodinou
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 2 hodinami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 3 hodinami
Třepací dort
nilsine před 3 hodinami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 4 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 5 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 5 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 7 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Martin87 před 8 hodinami
Utopenci
doreatha7n před 8 hodinami
Tématické fráze:
uzeni masa a lak na maso,
lák na uzené maso,
lak na maso,
lak na uzene,
nejlepší rybí lak na uzení,
lak na uzení masa,
lák na uzení,
lak na maso na uzení,
uzené maso recepty,
obalované uzené,
příprava uzeného masa,
příprava laku na maso,
recepty z uzeného masa,
obalované uzené maso,
priprava laku na uzeni,
uzené maso recept,
uzené maso,
uzené maso příprava,
lák na uzené recept,
napichani masa na uzeni
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
česnek,
ocet,
cukr,
pivo světlé,
koření hřebíček,
solamyl,
voda
Komentáře (26)
Dělám občas podobně ( bez toho solamylu), za mne uzený maxiocásek z dobrého zdroje. Hooodně pomalu, 150 st. Pivem lze vše pokazit, dle mých zkušeností rozhodně NE Plzeň ( ta nevím moc proč ale vyzkoušeno), vždycky aspoň trochu kvalitní desítku a třeba i ještě trochu naředit. Dle mne platí totéž co u vína - co bych nepila to nedám do jídla.
Pokud má někdo s pivem zásadní problém, tak čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva a trochu vývaru.....