Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 502 kJ / 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,47 g |
| Tuky | 40,74 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá vaječná omeleta se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWW9
Moje poznámka
Rychlá vaječná omeleta se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWW9
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 8 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 11 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 34 minutami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 3 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 3 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 3 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 4 hodinami
Tématické fráze:
omeleta se žampióny,
žampionová omeleta,
omeleta s žampiony,
uprava žampionů,
amoleta se žampiony,
žampiony recepty,
omoleta se žampiony,
vaječná omoleta se žampiony,
žampiony úprava,
omeleta plnena zampiony,
žampionová amoleta,
vaječná omeleta plněná žampiony,
vajecna omoleta,
vajecna amoleta se žampióny,
omeleta se žampiony a sýrem,
vaječná omeleta se strouhankou,
žampionová omeleta recept,
vaješná omeleta se zampiony,
jak upravit žampiony,
omeleta se žampiony recept
Suroviny:
vejce,
voda,
sýr strouhaný,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
petrželka,
olej
Komentáře (9)
Ještě k postupu-já bych už zrovna osmažila všechny žampiony,potom půlku dala stranou a dělala dál podle postupu.Tento postup je zbytečně zdlouhavý