Sulcotlačenka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 905 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,23 g |
Tuky | 16,28 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 11,55 g |
Postup přípravy
Během stydnutí sulcotlačenky směs občas promícháme, aby se maso neusadilo dole a sulc nad ním. Krok 7: Po vychladnutí je možné lžící seškrábnout vystydlé sádlo, to vyhodit nebo použít do vaření.
Zveřejněno 18. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulcotlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oppp
Moje poznámka
Sulcotlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oppp
Nejnovější recepty
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 13 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 21 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 6 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 6 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 7 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 8 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 8 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 9 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 9 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak zredukovat vepřový vývar,
řídký vývar na sulc,
utopenci bez uložení
Suroviny:
maso vepřové,
koleno vepřové,
hlava vepřová,
jazyk vepřový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
cibule,
česnek,
sůl,
želatina na vaječnou tlačenku
Komentáře (3)