Pikantní polévka z hlívy s medvědím česnekem
Hlíva ústřičná je doslova královnou mezi houbami a nabízí pro naše tělo spoustu benefitů. Pokud máte rádi pikantnější pokrmy a nevíte jak hlívu zpracovat, vyzkoušejte snadnou polévku, dochucenou pálivou paprikou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 644 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,37 g |
Tuky | 10,14 g |
Vláknina | 18,21 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 53,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní polévka z hlívy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkml
Moje poznámka
Pikantní polévka z hlívy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkml
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 6 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
medvědi česnek a hlíva recepty,
gulášovna náplavce,
recepty s medvědím česnekem,
polévka z chleba a hlívy
Suroviny:
hlíva ústřičná,
brambory,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená uzená,
pasta papriková,
vývar zeleninový,
máslo,
mouka,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)