Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 335 kJ / 3 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,21 g |
Tuky | 326,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07Gy
Moje poznámka
Hovězí plátky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07Gy
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 33 minutami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 1 hodinou
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 hodinou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 2 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 4 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 4 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 5 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
hovězí na tymiánu,
hovězí plátky recept,
hovězí recepty,
recepty hovězí maso plátky,
hovezi recept,
hovězí plátek,
hovězí maso na tymiánu,
hovězí plátky recepty,
hovězí maso recepty,
hovezi na timijanu,
hovězí na platky,
hovězí krk recepty,
hovezi s tymianem,
hovezi platek recept,
hovězí na z tymiánu,
recepty z hovězího masa,
hovezi na tymianu recept,
hovězi platek na tymianu,
hovězi na timiánu
Suroviny:
krk hovězí,
špek uzený,
cibule,
tymián,
kost hovězí,
olej,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (7)