Postup přípravy
Krok 1: Červenou řepu uvaříme ve vodě se solí, cukrem a octem do měkka. Vychladlou řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky asi 3 mm, ze kterých kulatým tvořítkem vykrájíme kolečka.
Krok 2: Kolečka k sobě slepujeme krémem, kterým ozdobíme i vršek dortíku. Na krém smícháme sýr se smetanou, nastrouhaný křen a sůl.
Zveřejněno 5. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortíky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B63Y
Moje poznámka
Dortíky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B63Y
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 6 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 6 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 3 minutami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 1 hodinou
Bramboráčky
Anickamanicka před 2 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 2 hodinami
Perníčky
horakova654 před 3 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 3 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 3 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 3 hodinami
Tématické fráze:
červená řepa,
recepty z červené řepy,
raw červená řepa,
piškot z červené řepy,
sachr z červené řepy,
červená řepa recepty,
dort červený samet s řepou,
cervena kuchyne,
piškot s červenou repou,
červený traktůrek,
sachr z z červené řepy,
červená řepa karkulka,
piškot z řepy,
želatina z červené řepy recept,
kuchařské recepty s červenou řepou,
dortíky,
recepty červená řepa se sýrem,
z červené řepy,
červená kuchyň,
sachr z červené červené řepy
Suroviny:
řepa červená,
sůl,
cukr,
ocet,
sýr,
smetana 33%,
křen,
sůl
Komentáře (8)