Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 984 kJ / 2 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,28 g |
Tuky | 71,18 g |
Vláknina | 36,15 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 554 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 264,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbofleky z čerstvých žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWRj
Moje poznámka
Houbofleky z čerstvých žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWRj
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 1 hodinou
Vaječná pomazánka
Valis před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Valis před 1 hodinou
Linecké řezy s jablky
Jajav před 2 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 2 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 3 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 3 hodinami
Čokoládový piškot
Monkrizova před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Paion před 4 hodinami
Tématické fráze:
houbofleky,
houbofleky recept,
zapečené houbofleky,
čerstvé žampiony recepty,
čerstvé žampiony,
žampiony čerstvé recepty,
houbafleky,
jak připravit čerstvé zampiony,
houbofleky se zmrazených hub,
zampiony recept cerstve,
co že žampionů,
čerstvé žampiony recept,
nejlepší houbofleky,
žampionová omáčka s cerstvych zampionu,
houbyfleky,
houbofleky se na smetaně,
houbofleky recept se šlehačkou,
hubofleky,
recepty z hub rizoto,
špagety s tuňákem
Suroviny:
žampióny,
nudle široké,
cibule,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej,
máslo,
máslo,
strouhanka,
vejce,
mléko
Komentáře (5)