Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 668 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 130,95 g |
Vláknina | 27,11 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 59,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Moje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 15 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 7 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 7 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 9 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 10 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 10 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 11 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 11 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 12 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 13 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
kohoutek na víně,
kohout na víně recept,
kohout na víně,
kohoutek recept,
kohoutek na víně - recept,
recept kohout na víně,
kohoutek recepty,
recepty kohoutek,
kohout na bílém víně,
recept kohoutek na víně,
kouhout na víně,
kohout na víně po burgundsku,
recept kohoutek,
recepty kohout na víně,
kohout na vine po francouzsku,
recept na kohoutka,
kohoutek na cervenem vine,
kouhout na vínĕ recept,
kohoutek na víně recept,
nejlepší kohoutek recepty
Suroviny:
slanina anglická,
kohout,
cibulka,
mrkev,
víno červené suché,
vývar hovězí,
protlak rajčatový,
česnek,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list
Komentáře (7)
Mám příhodu z jedné kdysi velmi renomované restaurace u nás, měli na jídelním lístku Kohoutka po francouzsku, nikdy jsem tohle maso nejedla, tak jsem si to objednala. No lidi, to byl děs běs, maso tvrdé, že i podrážka byla proti tomu měkká
Ale pokud bych sehnala masíčko, asi bych to zkusila sama, recept se mi líbí a myslím, že pomalý hrnec tu práci udělá rád