Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 742 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 12,40 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 6,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Moje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 10 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 11 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 11 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 13 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 13 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 13 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 14 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 18 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 18 hodinami
Tématické fráze:
recept na žampionovou pomazánku,
zamionova pomazanka,
žampionová pomazánka s tvarohem,
žampionová pomazánka na chlebíčky,
žapionova polevka,
žampinová pomazánka,
žampionová pomazáka,
žapionova pomazanka,
žampionová,
tvaroh žampionová pomázanka,
žampijonová pomazánka,
žampionový tvaroh,
žamponová pomazánka recept,
recept na žampionovou pomazánka,
pomazaka s tvarohu,
žampiónovapomazánka,
tvarohová pomazánka s žampionami,
jak se dela zampionova pomazanka,
žamipionová pomazánka,
pomazanka s ramou
Suroviny:
žampióny,
rama máslová,
pomazánkové máslo,
tatarská omáčka,
sůl,
koření grilovací,
majoránka
Komentáře (10)
Tekutinu z podušených hub neslévám, protože to není voda, ale houbová "voňavka" a kanalizovat ji by mi přišlo líto
A když budete strouhané houby restovat NASUCHO až takřka dosucha, tak navíc můžete ušetřit i za grilovací koření, ale to už pak bude jiná, daleko jemnější pohádka, že
Jo teď dočítám - ne celou ramu,ale stejně je to dost nepřesné a hlavně nechápu, proč míchat ramu a máslo a když už, tak v jakém poměru?