Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 685 kJ / 3 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,26 g |
Tuky | 162,81 g |
Vláknina | 28,40 g |
Cholesterol | 774 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 7,71 g |
Sacharidy | 329,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošské kuře s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Lwv
Moje poznámka
Krkonošské kuře s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Lwv
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 4 minutami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 3 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 6 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 14 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 2 minutami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 18 minutami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 45 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 6 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 12 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 14 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 16 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 16 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 17 hodinami
Tématické fráze:
noky,
recepty s bramborovými noky,
krkonošská jídla,
bramborové noky recept,
jídla s bramborovými noky,
krkonošská směs,
bramborové noky se zelím,
cele kure recepty,
noky tescoma s chuti,
nedělní kuře,
vareni a peceni po domacku,
krkonošské recepty,
jídla s noky,
krkonošská kuchyně,
recept s bramborovými noky,
s bramborovými noky,
cele kuře,
kuře na zelí,
plněné kuře kysaným zelím,
pečené kuře plněné zelím vladimíra čecha
Suroviny:
kuře,
krkovice uzená,
zelí sterilované červené,
máslo,
olej,
sůl,
kmín celý,
brambory,
mouka hrubá,
vejce
Komentáře (10)