Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 826 kJ / 2 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,92 g |
Tuky | 111,56 g |
Vláknina | 3,96 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,32 g |
Sacharidy | 224,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bublanina z Majolky®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WgE
Moje poznámka
Bublanina z Majolky®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WgE
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 3 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 5 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 5 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 6 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 6 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
bublanina z majonézy,
bublanina recept,
bábovka z Majolky®,
bublanina s Majolkou®,
bublanina s majonézou,
piškot z Majolky®,
recepty z Majolky®,
Majolka®,
moučnik z Majolky®,
bublanina,
bábovka s majonézou,
beránek z Majolky®,
pečeme s majonézou,
kolacky z Majolky®,
bábovka s Majolkou®,
bublanina majoneza,
recepty bublanina,
majonezova bublanina,
recepty s Majolkou®,
pečeme s Majolkou®
Suroviny:
vejce,
cukr písek,
majolka,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (11)
Co takhle si tu její buchtu vyzkoušet a pak hodnotit? Uznej, že někomu takto může chutnat víc