Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 685 kJ / 3 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,26 g |
Tuky | 162,81 g |
Vláknina | 28,40 g |
Cholesterol | 774 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 7,71 g |
Sacharidy | 329,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošské kuře s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Lwv
Moje poznámka
Krkonošské kuře s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Lwv
Nejnovější recepty
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 11 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 15 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 25 minutami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 1 hodinou
Kynutý knedlík
RadkaaK před 1 hodinou
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 3 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 4 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 4 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 9 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
noky,
recepty s bramborovými noky,
krkonošská jídla,
bramborové noky recept,
jídla s bramborovými noky,
krkonošská směs,
bramborové noky se zelím,
cele kure recepty,
noky tescoma s chuti,
nedělní kuře,
vareni a peceni po domacku,
krkonošské recepty,
jídla s noky,
krkonošská kuchyně,
recept s bramborovými noky,
s bramborovými noky,
cele kuře,
kuře na zelí,
plněné kuře kysaným zelím,
pečené kuře plněné zelím vladimíra čecha
Suroviny:
kuře,
krkovice uzená,
zelí sterilované červené,
máslo,
olej,
sůl,
kmín celý,
brambory,
mouka hrubá,
vejce
Komentáře (10)