Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 784 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,44 g |
Tuky | 19,67 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgEY
Moje poznámka
Ačokča s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgEY
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 18 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový koláč s pudingem a šlehačkou
Andaluzie před 10 minutami
Nejlepší litý perník
Tynaja před 25 minutami
Hrnková bábovka
Flyer01 před 9 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 10 hodinami
Lívance z podmáslí
MonkaF před 10 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 10 hodinami
Kuře na paprice
TerunkaKr před 12 hodinami
Šumavské topinky
Moanka před 12 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 13 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
ačokča recept,
ačokča-recepty,
jak upravit ačokču,
recept s kuřatky,
co připravit z ačokči,
ačokča zavřování nakyselo,
recept ačokča
Suroviny:
ačokča,
houby lišky,
slanina anglická,
cibule,
vejce,
rajče sušené v oleji,
sůl,
majoránka čerstvá
Komentáře (10)
No, třeba si někdo s takovým zadáním poradí...
Mě už napadá pouze připravit proslazenou dýni a posléze ji dle potřeby upravit povařením po několikahodinovém máčení
Tak uvidim.Dam vedet
Len niekoľko prvých plodov nechávam dorastať a dozrieť, aby som mala semená. Ak ni pošleš adresu, nemám problém ti semená poslať.