Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 735 kJ / 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,22 g |
Tuky | 46,08 g |
Vláknina | 8,97 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 44,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na dno pekáčika dáme maslo a naň uložíme osolené filety kapra.
Posypeme kari korením a husto chrenom. Navrch rozsypeme trošku strúhanky. Krok 2: Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 15 minút, kým sa chren nezafarbí.
Podávame s hranolkami a zeleninou.
Posypeme kari korením a husto chrenom. Navrch rozsypeme trošku strúhanky. Krok 2: Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 15 minút, kým sa chren nezafarbí.
Podávame s hranolkami a zeleninou.
Zveřejněno 18. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý kapr s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XGmo
Moje poznámka
Rychlý kapr s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XGmo
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 36 minutami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 55 minutami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 1 hodinou
Segedínský guláš
Kajkajak před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 12 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 13 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 13 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 14 hodinami
Tématické fráze:
rychlý kapr,
kapr s křenem,
smažený kapr s křenem,
recepty z kapra,
kapr pečený s křenem
Suroviny:
kapr,
koření kari,
křen strouhaný,
máslo,
strouhanka,
sůl
Komentáře (3)