Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ječný bochánek (DlabemeZdrave)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2013 11:07

Suroviny

Porce: 1ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 887 kJ / 1 407 kcal
Bílkoviny39,50 g
Tuky31,27 g
Vláknina17,85 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 3,48 g
Sůl4,20 g
Sacharidy232,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.facebook.com/dlabemesmishkou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

fb.lib fb.lib

12. 9. 2013 08:25

DlabemeZdrave: Na sucho se praží :-D.Určitě vyzkouším i když preferuji žitnou mouku a dám vědět.Bezva recept dávám boda:yes:

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

12. 9. 2013 07:08

Ano, na pánvi ;-) neřekla bych smaží, to si každý představí vrstvu oleje, ve které to plave :D Pokud máte pánev s nepřilnavým povrchem, tak ani není potřeba ta mikrovrstva oleje ;-) Proč se to nařezává netuším, zkoušela jsem pátrat, ale bohužel jsem zjistila jen to, že se to takto u tohoto bochánku dělalo.

fb.lib fb.lib

11. 9. 2013 19:33

Pochopil jsem dobře že se to dělá na pánvi na kamnech tak že se nepeče ale smaží? Proč se to rozřezává na 4 díly? Jinak velmi zajímavé.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ječné placky ječné bochanky ječný chléba recept ječné pečivo ječné placky recept dlabemezdrave bochanek jíme jinak ječné pečivo recept žitnou jecny chléb pečivo ječné cottage bulky z jecne mouky špaldove ječné bochánky jecna mouka recepty proč se nařezává bochánek zdravé pšeničné bochánky ječný placky jak a co péct z ječné mouky recepty z ječné mouky ječné ragů recepty na ječné placky

Suroviny: mouka ječná, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnna pšeničná, sůl, kypřicí prášek bez fosfátů, olej, podmáslí, soda jedlá

TopRecepty.cz

Ječný bochánek (DlabemeZdrave)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Mqr