Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 595 kJ / 1 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,13 g |
| Tuky | 10,33 g |
| Vláknina | 41,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 355,93 g |
Postup přípravy
Asi po 2-2,5 hodinách vykynuté těsto na moukou posypané desce lehounce propracujeme a uděláme bochník. Krok 3: Protože jsem chtěla péct v remosce a mám problém s vkládáním měkounkého nakynutého bochníku do poměrně hluboké remoskové mísy tak, aby se nezbortil, vložila jsem bochník spojem dolů do cedníku, vyloženého kruhem z pečící fólie (kdo nemá, použije pečící papír) a tak nechala v teple nakynout. Krok 4: Přibližně po 1,5 hodině jsme dali bochník péct do trochu předehřáté remosky – vytáhlii jsme ho za fólii a do remosky vložili i s ní.
Upečeno bylo za 50 minut.
Zveřejněno 16. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjZY
Moje poznámka
Selský bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjZY
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
karbovaný chléb,
bochnik,
karbonovaný chleba,
karbovaný chléb recept,
bochnik recept,
karbovaný chleba,
co je karbovaný chleba,
selsky bochnik,
karbovaný chleba recept,
bochník recepty,
co to je karbovaný chléb,
recept na bochnik chleba na polevka
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka celozrnná žitná jemná,
voda,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (2)