Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé nešlehané kokosky

Jednoduché a rychlé kokosky bez šlehání bílků velmi oceníte, pokud máte v předvánočním shonu málo času. S přípravou vám mohou pomoci i děti a věřte, že je to bude velmi bavit. Hotové kokosky jsou velmi křehké a vláčné.

Hodnocení receptu je 4,6 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min + odležení těsta 2-3 hodiny

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, + odležení těsta 2-3 hodiny)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 364 kJ /
2 238 kcal
Bílkoviny31,01 g
Tuky151,81 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy173,94 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience smícháme. Necháme v chladu 2-3 hodiny. Krok 2: Plech vyložíme pečicím papírem. Z kokosové směsi uděláme kuličky a v pravidelných rozestupech je naskládáme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme v rozehřáté troubě na 160 °C, jen slabounce dorůžova asi 15 minut. Kokosky jsou křehké, měkké a čím déle jsou rozležené, tím jsou měkčí.

Zveřejněno 19. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé nešlehané kokosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qqV0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé nešlehané kokosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qqV0

Tématické fráze:
kokosky hned měkké, kokosky z bílků měkké, kokosky z bílků, nejlepší měkké kokosky, nejlepší kokosky hned měkké, kokosky recept, nejlepší rychlé kokosky, měkké kokosky, kokosky jen z bílků nešlehané, rychlé kokosky, recept na kokosky, kokosky rychle hned měkké, hned měkké kokosové ze strojku, rychlé měkké kokosky recept, nejlepší kokosky měkké, kokosk hned měkké, rychlé a měkké kokosky, čím kokosky na plech, rychlé kokosky recept, rychlé kokosky měkké

Suroviny:
kokos strouhaný, cukr moučkový, vejce, tvaroh měkký

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu