Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 799 kJ / 1 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 164,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,80 g |
Postup přípravy
Jednotlivé porce pak osušíme a kůží nahoru vložíme do pekáče na nakrájené plátky másla. Krok 2: Rybu pokmínujeme a dáme péct do předehřáté trouby. Přibližně po 15 minutách porce kapra poklademe silnějšími kolečky cibule, na cibuli dáme plátky zbylého másla a pečeme dalších 20 minut (je-li třeba, můžeme maličko podlít horkou vodou).
Pekla jsem v remosce, porce velkého a tučného kapra. Budete-li péci v troubě, možná bude třeba časy pečení maličko zkrátit.
Zveřejněno 30. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špíglák na cibuli podle starého Bouckého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oo7j
Moje poznámka
Špíglák na cibuli podle starého Bouckého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oo7j
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 8 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 10 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 41 minutami
Domácí kečup
zuzik8 před 52 minutami
Plněné papriky
Cernousek před 1 hodinou
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 1 hodinou
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 1 hodinou
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 1 hodinou
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 2 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Jitule_m před 3 hodinami
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapr lysec úprava,
kapr lysec recepty,
kapr pečený v remosce,
ryby spiglak,
kapr v remosce,
nejlepsi peceny kapr v remosce,
uprava stareho kapra,
peceme li kapra s kuzi,
priprava tucneho kapra,
kapr špíglák,
kapr lysec receptář,
recepty kapr lysec,
kapr recept
Suroviny:
kapr,
cibule,
máslo,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)