Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 182 kJ / 999 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,98 g |
| Tuky | 47,37 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 462 mg |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na celeru a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Pmz
Moje poznámka
Vepřové kostky na celeru a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Pmz
Nejnovější recepty
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 minutami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 16 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kostky na celeru,
vepřové kostky na smetaně,
veprove na celeru,
vepřové kostky,
vepřové nudličky na celeru,
tncz nova,
24.11.2015,
krkovice s celerem a na smetaně,
maso s celerem na smetaně,
veprove maso celeru na smetaně,
vepřové ná kostky,
veprove na celeru se smetanou,
vepřové kostky dušené na celeru,
veprove kostky s celerem,
krkovice na celeru,
maso na celeru smetana
Suroviny:
plec vepřová,
celer sterilovaný,
smetana zakysaná,
cibule,
protlak,
hořčice plnotučná,
paprika sušená sladká,
tymián sušený,
cukr,
vývar,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (6)