Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 670 kJ / 2 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,51 g |
Tuky | 140,23 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 664 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 7,05 g |
Sacharidy | 36,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí wellington podle Jamieho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PmM
Moje poznámka
Krůtí wellington podle Jamieho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PmM
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 2 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 27 minutami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 1 hodinou
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 3 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 3 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 3 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 3 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 4 hodinami
Tématické fráze:
krutí prso wellington,
kruti prsa wellington,
krůtí welington,
krůtí welinghtona,
krůtí plátky na plechu,
vareni kruti prso co s nim?,
velington top recepty,
wellington z drbeziho masa,
krůtí prso pečené v listovém těstě,
welinkton z krůtího masa,
kruti maso na brusinkach recept,
krutí maso wellington,
kuřecí welington recept,
maso ala wellington,
wellingtonu z krůtího masa,
recept wellington
Suroviny:
prsa krůtí,
slanina anglická,
houby,
marmeláda brusinková,
těsto listové,
máslo,
tymián,
rozmarýn,
vejce,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (2)