Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda Wellington

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

21. 3. 2015 21:39

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 836 kJ / 678 kcal
Bílkoviny43,65 g
Tuky54,29 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol1 346 mg
Sodík498 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy3,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Odkaz na Mandlové krokety:

http://www.toprecepty.cz/recept/42122-mandlove-kro...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Marie Svarcova

2. 6. 2021 12:03

:yes::yes:<3:-K

MajaV

24. 3. 2015 09:47

Vypadá pěkně:yes:

Jana Hamzova

23. 3. 2015 13:55

chocolate: nikdo není dokonalý :-8, ale zkusit se má všechno. No a když to nepůjde, zvolíme variantu B a to jsou kuřecí prsa nebo stehna :-K:-K
Já ji vždy beru na nějakou společ. akci a má velký úspěch ;-);-)

chocolate

23. 3. 2015 13:29

Jana Hamzova:Mas pravdu, zvladlo to i nemehlo jako ja;-), navic eventualni proriznuti se da prekryt kouskem masa z prsou a slaninou.
Je to velmi vdecny recept a nasyti se cela rodina.

Jana Hamzova

23. 3. 2015 13:13

Určitě záleží na možnostech, já dělám z kuřete protože je to i levnější. Kuře vyjde tak na 100 Kč kdežto prsa (a na tu roládu jich potřebuji aspoň 5 až 6 ks) vyjdou min.na 200 Kč, plus další suroviny. Myslím že když si to vykostění zkusíte, zvládnete to taky:yes:

hosta

22. 3. 2015 21:06

cecilka: Jak psal Jaroušek, většinou je mívají bez kůže a ta roláda někdy je s kůží dobrá (my nemusíme):-). Je možné koupit horní dílky stehen a ta jdou vykostit dost dobře, je to jen jedna kost a kůže zůstane. Stejně se to speče dohromady;-)

cecilka

22. 3. 2015 20:58

Hosta, ďakujem za skvelý nápad na kuraciu roládu iba zo stehien. Už vykostené majú aj u nás. Som na tom podobne ako Jarda K., videla a čítala som miliǒn receptov akp na to, no moje pokusy dopadli vždy katastrofálne.

Jana Hamzova

22. 3. 2015 19:13

jarda Kadic: každý vynikáme v něčem jiném ;-) a otom to asi je. Když to kuře umím vykostit, nebudu přece kupovat stehna :-))Je mnoho odkazů jak vykostit kuře a jak říkáte, někdy to nejde. Já bych se nikdy nepouštěla do něčeho co mi nejde, jednou a dost. To co vy popisujete s vykostěním kuřete, mám ja s piškotovou roládou :-D pekla jsem ji asi třikrát v životě a prostě ne a ne ji zamotat a dodělat. Naposledy to dopadlo tak, že jsme museli malovat kuchyň, poněvadž jsem to v té utěrce chytla za čtyři rohy a praskla o zem :-S Výsledek byl, že marmeláda byla na stropě a všude okolo. Takže místo roládky ke kávě jsem ukízela celé dopoledne ...a proto už to nebudu zkoušet :-8:-8

spagetka

22. 3. 2015 18:03

jarda Kadic: Jardo, ty Mandlové krokety tam asi dala sama autorka, protože to je její recept a u tohoto receptu píše, že je podávala jako přílohu. Je fakt, že by bylo lepší, kdyby na ty krokety dala odkaz přímo do receptu, než do podobných. Dala jsem jí to tam a ty krokety vymazávám z podobných.

jarda Kadic

22. 3. 2015 17:43

A moc by mě zajímalo,kdo sem dal ty “podobné“, podobné je to jen v tom že je to maso:no:

jarda Kadic

22. 3. 2015 16:13

hosta: no.........vidíš,a to musím být na světě takhle dlouho,a stejně na to nepřijít:yes::yes::yes::-)) ale nevím, nevím....stehenni řízky už kupuju vykostěné;-)

chocolate

22. 3. 2015 16:12

Vyborny navod na vykosteni kurete je tu od vybusne a zizaly.Verte, ze pokud jsem to zvladla ja, zvladne to kazdy:-D.
http://www.toprecepty.cz/recept/37863-vykostovani-...
http://www.toprecepty.cz/recept/1899-vykostovani-k...

hosta

22. 3. 2015 16:08

jarda Kadic::-D:-D no a proto pokud potřebuju roládu, rozložím vedle sebe na mikroten stehenní řízky pokud možno s kůží (vykostit samostatná kuřecí horní stehna není tak životu nebezpečné;-)) protože tvůj kamarád má boží pravdu:-D:-D

jarda Kadic

22. 3. 2015 15:56

Já se přiznám,že jsem shlédl spoustu videí,jak vykostit kuře.A vždy to dopadlo tak,že místo rolády se nakonec dělaly kuřecí nudličky.A asi dvakrát mohla být roláda z Jarouše,který místo kuřete málem vykostil sebe.Dodnes na to mám důkaz ve formě jizvy, cca 3 cm na pravé dlani.(jsem levák);-) A můj dobrý kamarád, který vařil v Praze v několika hotelech,po jedné instruktáži pouze prohodil :“ Je to marný,je to marný“.:-O jsem třeba geňa na knedlíky, kamarád říká,že za bramborové bych si zasloužil Michelinskou hvězdu,ale nechtějte na mně vykostit kurča.;-)

NADEI

22. 3. 2015 11:24

:yes: + bodík ;-) kuře si vykosťuji sama ,prsa seříznu a rozložím na hřbet ,roláda z celého kuřete je vynikající :-p příště určitě vyzkouším tento rcp.:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí roláda z celého kuřete jak vykostit kuře na roládu kuřecí roláda kuřecí roláda v alobalu vykoštění kuřete na roládu roláda z vykoštěného kuřete vykostění kuřete na roládu video jak vykostit celé kuře kuřecí roládky kuřecí roláda recept kuřecí roláda z vykoštěného kuřete kure welington kureci welington kuřecí roláda za studena kuřecí roláda pečená v alobalu vykostění kuřete video kuřecí prsa wellington roláda s kuřete roláda z celého kuřete kuřecí roláda-video

Suroviny: kuře, hořčice plnotučná, slanina anglická, vejce, žampiony sterilované, máslo, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, koření na pečené kuře, těsto listové, vejce

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda Wellington

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9yw4