Celerovo-jáhlové karbanátky
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,09 g |
| Tuky | 16,78 g |
| Vláknina | 10,88 g |
| Cholesterol | 286 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 27,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerovo-jáhlové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Nk5
Moje poznámka
Celerovo-jáhlové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Nk5
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 2 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 1 minutou
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 37 minutami
Uherská pěna
Daami před 1 hodinou
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 2 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 2 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 3 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 4 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
jahlove recepty,
jahly-recepty,
jahelné karbanátky,
jáhlové karbenátky,
celerovovločkové placičky,
celerovo jahlove karbenátky,
celerovo jáhlové placičky,
celerové karbanátky,
celerovojáhlové karbanátky,
celerovo pohankové placičky,
tofu karbanátky s jahli,
jáhlový karbenátky,
karbanátky z jahel,
karbanátky z jahel,
jahlove karbanatky pecene,
celerovo mrkvové karbanátky,
celero-jáhlové,
jáhly - recepty,
jáhly v karbanátkách
Suroviny:
celer,
cibule,
jáhly,
pepř,
vejce,
smetana,
mouka hladká,
máslo,
olej
Komentáře (3)