Celerovo-jáhlové karbanátky
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,09 g |
Tuky | 16,78 g |
Vláknina | 10,88 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 27,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerovo-jáhlové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Nk5
Moje poznámka
Celerovo-jáhlové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Nk5
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 21 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 21 minutami
Surimi salát
Sahula před 29 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 40 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 1 hodinou
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 2 hodinami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 3 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
jahlove recepty,
jahly-recepty,
jahelné karbanátky,
jáhlové karbenátky,
celerovovločkové placičky,
celerovo jahlove karbenátky,
celerovo jáhlové placičky,
celerové karbanátky,
celerovojáhlové karbanátky,
celerovo pohankové placičky,
tofu karbanátky s jahli,
jáhlový karbenátky,
karbanátky z jahel,
karbanátky z jahel,
jahlove karbanatky pecene,
celerovo mrkvové karbanátky,
celero-jáhlové,
jáhly - recepty,
jáhly v karbanátkách
Suroviny:
celer,
cibule,
jáhly,
pepř,
vejce,
smetana,
mouka hladká,
máslo,
olej
Komentáře (3)