Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 316 kJ / 1 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,85 g |
Tuky | 7,60 g |
Vláknina | 20,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 304,30 g |
Postup přípravy
Pak těsto stěrkou vyškrábneme na pomoučený stůl, několikrát přeložíme (na podebírání volnějšího těsta, které má snahu lepit se ke stolu mám karty) a po krátkém odpočinku zformujeme do ošatky nebo fólií vyloženého cedníku – pokud pečeme v remosce. Krok 2: Necháme dobře vykynout a i s fólií (za její okraje) těsto přeneseme do remosky (kde bude uloženo vlastně tak, jako v cedníku) a upečeme.
Zveřejněno 11. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba fifty – fifty (z remosky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ALy7
Moje poznámka
Chleba fifty – fifty (z remosky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ALy7
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 6 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 6 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 6 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 7 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 7 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 7 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 8 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
remoska recepty,
recept na chleba do remosky,
recept na chleba pečený v remosce,
chleba z remosky,
recepty z remosky,
rozkvas zitneho kvasku,
chleba 1 2 3,
kim čong-un,
chleba v.remosce,
chléb do remosky,
chleba fifty-fifty,
cathleen chleba do remosky,
recepty na chlieb v remoske r-11
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
kmín celý,
sůl
Komentáře (10)
zizala, magdalenka: moc vám děkuji