Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 370 kJ / 6 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,19 g |
Tuky | 398,08 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 2,71 g |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 568,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LmK
Moje poznámka
Tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LmK
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 44 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
tunel recept,
recept na tunel,
moučník tunel,
vánoční tunel recept,
tunel moucnik,
tunel recepty,
recepty na šlehačkový tunel,
recept tunel,
dvoubarevny korpus,
ovocný tunel recept,
tmavý korpus,
piškotový tunel,
recepty tunel,
slehackovy krem do tunelu,
recepty - nepečený jahodový tunel,
šlehačkový tunel,
světlí korpus recept,
tvarohový tunel světlý,
jahodový tunel,
tunel recepty.cz
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mouka polohrubá,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
kakao,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
tresť mandlová hořká,
čokoláda na vaření,
omega
Komentáře (8)