Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Moje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Nejnovější recepty
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 48 minutami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 13 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 16 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 10 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 12 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 12 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 13 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 14 hodinami
Tématické fráze:
zampionova polévka,
zeleninová polévka,
zahuštěná zeleninová polévka,
žampionová polévka recept,
zeleninová polévka recept,
polévky recepty,
recept na zeleninovou polévku,
polevka žampionova,
zeleninove polevky,
polévka se žampiony,
zeleninová polévka zahustena,
recepty na zeleninové polévky,
žampiony recept,
recepty polévky,
žampionová polévka recepty,
žampiony recepty,
recepty žampionová polévka,
žampionové polévka recept,
polévka ze žampionů,
polevky žampiony
Suroviny:
mrkev,
květák,
kurkuma,
celer,
hrášek,
pórek,
žampióny,
hraška,
pepř,
petrželka,
voda,
máslo
Komentáře (5)
Pokud mohu poradit těm,kteří nemají možnost použití Hrašky(nedostupnost v regionu,nebo celkem vysoká cena)přidejte o čtvrtinu více zeleniny,po uvaření část "hustého"odeberte,zbytek rozmixujte,nařeďte na polévkovou konzistenci a vložte zbytek odebrané zeleniny