Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,59 g |
Tuky | 164,86 g |
Vláknina | 17,87 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 10,17 g |
Sacharidy | 26,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Moje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 6 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 15 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 44 sekundami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 55 minutami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 3 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 4 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 5 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 5 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 6 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 6 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
brokolicové krokety,
květákové krokety,
květákové recepty,
brokolice s květákem,
brokolice recepty na krokety,
recepty z květáku,
brokolicové recepty,
kvetakove a brokolicove jidlo,
recepty z květáku a brokolice,
brolicove krokety,
kvetakove kroketky s brokolicí
Suroviny:
brokolice,
slanina anglická,
sýr tvrdý,
vejce,
česnek,
květ muškátový,
strouhanka,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
V každém čtvrtém rcp na jídlo v trojobalu stojí psáno, že používáme ČERSTVOU strouhanku; prý se při smažení krmě méně "nacucá" tukem. Nevím... Tvrzení má sice logiku, ale mně to tak nepřipadá
No, ZAHUŠŤOVAT míšeninu strouhankou "z ne zcela tvrdých rohlíků" mi ale přijde poněkud kontraproduktivní - asi je jí pak v jídle zbytečně víc, že
Jinak souhlasím, rozkutrovat čerstvé pečivo a použít jako strouhanku jsem taky zkusila... nene....