Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,59 g |
Tuky | 164,86 g |
Vláknina | 17,87 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 10,17 g |
Sacharidy | 26,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Moje poznámka
Brokolicové / květákové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjoD
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 13 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 13 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 8 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 9 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 10 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 11 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 12 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 13 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 14 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 15 hodinami
Tématické fráze:
brokolicové krokety,
květákové krokety,
květákové recepty,
brokolice s květákem,
brokolice recepty na krokety,
recepty z květáku,
brokolicové recepty,
kvetakove a brokolicove jidlo,
recepty z květáku a brokolice,
brolicove krokety,
kvetakove kroketky s brokolicí
Suroviny:
brokolice,
slanina anglická,
sýr tvrdý,
vejce,
česnek,
květ muškátový,
strouhanka,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)
V každém čtvrtém rcp na jídlo v trojobalu stojí psáno, že používáme ČERSTVOU strouhanku; prý se při smažení krmě méně "nacucá" tukem. Nevím... Tvrzení má sice logiku, ale mně to tak nepřipadá
No, ZAHUŠŤOVAT míšeninu strouhankou "z ne zcela tvrdých rohlíků" mi ale přijde poněkud kontraproduktivní - asi je jí pak v jídle zbytečně víc, že
Jinak souhlasím, rozkutrovat čerstvé pečivo a použít jako strouhanku jsem taky zkusila... nene....