Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 685 kJ / 7 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,00 g |
Tuky | 342,67 g |
Vláknina | 80,86 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 903,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový koláč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLy
Moje poznámka
Borůvkový koláč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLy
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
boruvkovy kolac,
borůvkový koláč z hladke mouky,
linecký koláč s boruvkami,
borůvkový koláč bez droždí,
borůvkovo tvarohový koláč,
tvarohový borůvkový koláč,
borůvkovy koláč se žmolenkou,
boruvkovy kolac z domaci pekarny,
domácí borůvkový koláč,
tvarohový koláč s borůvkama,
borůvkové koláče,
levny boruvkovy koláč,
linecky boruvkovy kolac,
tvarohový koláč s boruvkami,
linecký koláč borůvkový,
borůvkový tvarohový koláč,
koláč hladká mouka,
koláč s borůvkama,
borůvkoví koláč,
recept na borůvkový koláč
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr,
mléko,
sádlo,
sůl,
borůvky,
suchary,
mouka hladká,
cukr,
skořice mletá,
máslo
Komentáře (9)
No, fakt jsem zvědav na autorovo vyjádření