Vylepšená česnečka
Česnečka je tradiční česká polévka, která svým jednoduchým receptem a výraznou chutí, získala oblibu po celé zemi. Je vynikající nejen na zahřátí, ale i jako lék na nachlazení, nebo večere po náročném dni.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 740 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,94 g |
Tuky | 7,69 g |
Vláknina | 4,04 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 15,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vylepšená česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xn0r
Moje poznámka
Vylepšená česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xn0r
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 10 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 14 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 3 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 6 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 7 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 8 hodinami
Tématické fráze:
moravská česnečka,
poradna cesnecka,
babicova česnečka,
recept na česnekačku,
moravská česnekačka,
česnekačka,
česnečka speciál,
recept moravská česnečka,
top česnečka,
jak se vaří česnečka,
babicovy dobroty česnečka,
rychlá česnečka recept,
česnečka recept,
jednoducha česnečka,
cesnecka,
chutná česnečka,
moravska cesnecka recept,
česnečka top recept,
top cesnacka,
jíška do česnečky
Suroviny:
sádlo,
mouka hladká,
vývar hovězí,
vejce,
brambory,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
kmín celý
Komentáře (24)
Jo a ještě jednou diky za podrobně popsaný postup a množství surovin (3 pl hladké mouky. ...)někdo by napsal :uděláme jíšku ,a byl by problém