Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
Tuky | 17,29 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 381,14 g |
Postup přípravy
Pokud chystám nočky dopředu, promícháme je s kouskem másla nebo trochou oleje.
Zveřejněno 14. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Moje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 57 minutami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 19 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 1 hodinou
Loštická cibulačka
Sahula před 9 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 10 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 10 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 11 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 13 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 14 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 14 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 15 hodinami
Tématické fráze:
přílohové halušky,
nocky,
noky přílohové,
halušky prilohove,
hopdovody z pohankove mouky,
nocky bez vajicka,
recept na noky ke guláši,
pilohove halušky,
jemne noky,
nočky bezlepkové,
jemné nočky,
přílohové halušky recept,
bezlepkové nočky,
noky z kefíru,
nočka do polévky,
hopdovody,
prilohove noky,
přílohové halušky s gulášem,
nocky ke gulasi,
priloha k segedinskemu gulasi
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
sůl
Komentáře (14)
A od te doby je to nase nejoblibenejsi priloha ke gulasi, perkeltu i kureti na paprice.