Suroviny
Porce: 1 velký plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 464 kJ / 3 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,02 g |
Tuky | 127,94 g |
Vláknina | 16,13 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 368 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 607,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litý koláč z černých jeřabin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jw6o
Moje poznámka
Litý koláč z černých jeřabin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jw6o
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 19 minutami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 49 minutami
Pečený bůček
BublinaF před 50 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 1 hodinou
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 2 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 2 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 4 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 4 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
litý tvarohový koláč,
litý koláč,
kolac z jeřabin,
jeřabinový koláč,
koláče lité,
recept na litý koláč,
litý ovocný koláč,
recept na stávu z cerne jerabiny,
šťáva z černé jeřabiny,
buchta s černou jerabinou,
buchta s jeřabiny,
moučníky z černé jeřabiny recept,
černé jeřabiny buchta,
rychlý koláč,
rychly ovocny kolac,
černá jeřabina,
rychly tvarohový koláč,
top recepty černo bile,
buchta z cernych jerabin
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
vejce,
cukr moučkový,
olej,
prášek do pečiva,
sůl,
jeřabiny černé,
máslo,
cukr moučkový,
mouka polohrubá
Komentáře (6)
Díky za prima recept