Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 047 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,49 g |
Tuky | 73,77 g |
Vláknina | 35,52 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 104,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný vepřový špíz s uzeným na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mzj3
Moje poznámka
Marinovaný vepřový špíz s uzeným na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mzj3
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 1 hodinou
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 3 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 4 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špíz,
vepřové špízy,
jak dlouho se peče špíz?,
špíz vepřový,
jak dlouho se peče špiz,
vepřový špíz recept,
recept vepřový špiz,
jak dlouho pect vepřové špízy,
jak dlouho se peče špízy,
nejlepsi marinovany spiz,
zeleninový špíz recept,
recepty vepřový špízy,
špízy,
uzená krkovice recepty,
vepřový špíz#utm_content=lista,
vepřový špíz se zeleninou,
spizi s kotlet
Suroviny:
maso vepřové,
krkovice uzená,
cibule,
kapie,
cibulka jarní,
olej,
sůl,
pepř mletý,
olej,
česnek,
hořčice,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)