Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 568 kJ / 2 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,90 g |
Tuky | 222,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza nebo tatarka bez žloutků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4lV
Moje poznámka
Majonéza nebo tatarka bez žloutků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4lV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 25 minutami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 41 minutami
Kuře na paprice
Kajkajak před 58 minutami
Tažený štrúdl
Majkaa před 1 hodinou
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Prakva před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 4 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 4 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 5 hodinami
Tématické fráze:
majonéza bez žloutků,
majonéza bez žloudku,
recepty na majonezu,
tatarka z vařených žloutků,
falesna tatarka,
jak vyrobit majonézu bez žloutků
Suroviny:
bílek,
olej slunečnicový,
hořčice,
ocet,
cukr,
pepř mletý,
kurkuma,
sůl,
cibule šalotka,
okurka čerstvá
Komentáře (4)
https://www.toprecepty.cz/recept/29208-majoneza-be...
No, funguje to a já si to nevymyslel
A čistě technicky vzato je majonéza emulze a jako takovou by ji bylo lze vyrobit i z vody a oliváče, či stoláče ba i z motoráče (dost možná i vyjetého)